Suzanne & Johnny

Op 1 juli 2019 sloot de familie Nuijten, voormalig exploitant, de Lamme Goedzak. Zij hebben het restaurant met bar en de frituur 19 jaar gerund.

De interesse van Suzanne van der Sluijs (vaak Suus genoemd), inwoonster van Vrouwenpolder en bezoeker van de Lamme Goedzak sinds maart 2017, werd gewekt toen de mogelijkheid voor het huren van de horeca bekend werd. Al sinds haar tiende levensjaar droomt zij van haar eigen horeca-onderneming. Suzanne zag het exploiteren van De Lamme Goedzak als een grote kans en wilde deze met beide handen aangrijpen!

Haar ambitie: een dorpskern creëren waar iedereen zich welkom voelt! Hoe? Door het ontwerpen en realiseren van een bourgondisch concept met laagdrempelige gerechten en gezellige evenementen. Op 12 februari 2020 heropende Suzanne de Lamme Goedzak.

Chefkok Johnny Louwerse ondersteunt Suzanne. Een jonge (30 jaar) zeeuwse kok met ambitie, een mooi portfolio en een perfecte smaak. Hij werkt vanzelfsprekend het liefst met verse en lokale producten. Deze worden dagvers ingekocht en bereid. Johnny kun je soms ook aan de bar vinden, wanneer zijn werk er op zit, want het is een gezelligheidsdier!

Tot ziens in de Lamme Goedzak!
Liefs, Suzanne & Johnny