1 December 2019 kreeg ik de sleutel en 13 februari 2020 heb ik dit mooie eetcafé, met aanliggende frituur Friethuis Vrouwenpolder, geopend. 5 jaar later stopt het voor mij. Ik kijk vol trots, met tranen en met prachtige herinneringen terug op dit mooie avontuur.
Een avontuur! Dat was het! 🔥 Met een turbulente start in het eerste ‘coronajaar’, veel ups and down in het tweede jaar met meerdere corona-sluitingen, het personeelsprobleem dat zich vervolgens aandiende en in het vierde jaar kampten zowel mijn chefkok Bert als ik met gezondheidsproblemen. Ondertussen heeft het pand ook nog eens een metamorfose gehad!
In 2024 viel alles op zijn plek, heb ik ontzettend veel plezier gehad en plukten we de vruchten van de mooie naam die we, ondanks alles, hebben opgebouwd. 💪🏻 De Lamme Goedzak staat voor kwaliteit & diversiteit voor een eerlijke prijs, laagdrempeligheid en gastvrij. Het eetcafé gevoel is een beetje verschoven naar een restaurantconcept, maar desalniettemin werd er dagelijks aan de bar en de statafels genoten door jong & oud!
Het grootste verdriet zit in het loslaten van dit mooie bedrijf, mijn kindje. Waar ik vijf jaar lang dag en nacht in en voor leefde. 💜 In het missen van vele lieve mensen die (regelmatig) mijn zaak bezochten, het geinen met personeel en de mooie (levens)verhalen aan de bar! De kindjes die zwaaien voor het raam en komen voor ‘de frietjes van Suus’ of de ‘pasta van Bert’, de biljartavondjes met de meest uiteenlopende gespreksonderwerpen, het heerlijke personeelseten, de nachtelijke avonturen (van dronken mensen), de geruchten en roddels die over de bar vlogen en de wekelijks zelfde bestellingen die in mijn hoofd opgeslagen staan.
Ik heb hier kindjes zien opgroeien, de babyshower van mijn beste vriendin en ook een bruiloft en een herinneringsdienst mogen organiseren ⭐️. Velen hebben een verjaardag, jubileum of trouwdag in de Lamme gevierd! Allemaal zo waardevol!
Het zal gek zijn om mijn ‘ritme’ en leventje te gaan veranderen! Wie weet gaat dit al snel, want nieuwe avonturen staan gepland. Als freelancer pak ik de organisatie van bruiloften en evenementen weer op, onder de naam ‘metSUUS’ én ik ga aan de slag in de sales bij ‘Klok’uus’. Daarnaast komt er weer meer ruimte voor mij als de dochter, vriendin, zus en tante! 💕
Zo veel dank aan iedereen die mij heeft geholpen in de afgelopen 5 jaar. Met de grootste dank aan mijn ouders, die vertrouwen geven en dag en nacht voor mij klaar staan. Zij hebben zoveel hulp geboden in dit mooie bedrijf!
Daarnaast dank ik chefkok Bert groots! Hij heeft veel liefde in de zaak én zijn gerechtjes gestopt en stond er altijd wanneer nodig. We hebben samen gelachen en soms ruzie gemaakt, maar vormden een eenheid binnen de Lamme Goedzak! Ik wens Bert een mooi vervolg van zijn carrière, waar hij al zijn kennis en kunde in kwijt kan of kan delen. Ik ga je missen vent! En velen jouw heerlijke eten! 😋
Dankjewel aan alle teamleden die dit mooie bedrijf hebben helpen op te bouwen! 💜 Met extra in mijn hart; Latifa, Giel, Femke, Kim, Ruben, Isabel, Lieke, Thomas, Elise, Abou en Sven die allen van grote waarde waren en ik letterlijk en figuurlijk heb zien groeien!
En aan mijn gasten, DANKJEWEL! Voor al jullie bezoeken, praatjes en bestellingen! Ik hoop iedereen nog eens tegen te komen in de toekomst. Schroom niet om een berichtje te sturen als je in de buurt bent!
We gaan elkaar zien! De herinneringen blijven en alle foto’s bewaar ik voor de rest van mijn leven!! Ja, ook die van de feestjes en dronken avondjes! 😉
🍀 Ik wens de nieuwe eigenaren Justin en Ann-Katrin veel geluk, succes en mooie momenten in de Lamme Goedzak!
Veel liefs en geluk voor iedereen!
XOX Suus
Ohja, Noa, de door vele gasten geliefde viervoeter 🐕, gaat zeker alle aandacht en knuffels missen!