Suzanne & Team

Al vanaf haar 10e levensjaar droomde Suzanne Jakobsen (vaak Suus genoemd) van haar eigen restaurant. Ze hielp altijd graag in de keuken en was zorgzaam voor visites. De hotelschool was een logische keuze als studie. Daar behaalde ze haar ondernemersdiploma en koksdiploma. Vervolgens breidde ze haar organisatorische en creatieve kwaliteiten uit binnen de HBO opleiding evenmanagement en heeft zij 7 jaar als event- en weddingplanner gewerkt.

In 2019 werd haar interesse gewekt toen de kans daar was om een horeca-onderneming over te nemen. Suzanne zag het exploiteren van De Lamme Goedzak wel zitten en greep het met beide handen aan! Wie niet waagt…

Februari 2020 her-opende ze het opgefriste eetcafe, waarna in de vijfde week, dat de Lamme Goedzak open was, de eerste lockdown werd aangekondigd. Ondanks deze bizarre jaren waar corona de overhand nam, wist Suzanne en haar team hier doorheen te komen, door take-away gerechten aan te bieden, leuke acties te promoten en themaboxen (paasbrunch, moederdagtaartjes, valentijnsontbijt) te bezorgen.

De Lamme Goedzak is tot op heden gegroeid tot een laagdrempelig eetcafé met een seizoens-wisselend menu, verse producten, een ontspannen sfeer en een erg gastvrij (en gezellig) team:

Chefkok Bert Vereeke ondersteunt Suzanne. Een zeeuwse kok met een hoop ervaring binnen verschillende Zeeuwse bedrijven. Ieder product dat hij verwerkt vind hij interessant en tovert hij graag om tot een smaakvol gerecht. Hij werkt graag samen met Zeeuwse bedrijven, zoals bakkerij Schrieks, Hoeve Rapenburg, Fromagerie Murre en W&A Vis. Alle producten worden dagvers ingekocht en bereid. Bert houd ook wel van een praatje, dus leer hem gerust kennen tijdens of na zijn werk!

Ruben, Elise, Femke en Giel zijn hét gezicht van ons Friethuis! Zij bakken de lekkerste Zeeuwse verse friet en bijhorende snacks. Zij maken graag een praatje met jou, terwijl ze de friet bruin bakken.

Achter de schermen is Latifa druk met het netjes houden van ons bedrijf en ontmoet je vrolijke Isabel, de vriendelijke Kimberley en de gezellige Kyra op ons terras of in ons eetcafé.

Hopelijk tot snel in de Lamme Goedzak!
Liefs, Suzanne