Suzanne & Team

Op 1 juli 2019 sloot de familie Nuijten, voormalig exploitant, de Lamme Goedzak. Zij hebben het restaurant met bar en de frituur 19 jaar gerund.

De interesse van Suzanne Jakobsen (vaak Suus genoemd), inwoonster van Vrouwenpolder werd gewekt toen de mogelijkheid voor het huren van de horeca bekend werd. Al sinds haar tiende levensjaar droomt zij van haar eigen horeca-onderneming. Suzanne zag het exploiteren van De Lamme Goedzak als een grote kans en wilde deze met beide handen aangrijpen!

Haar ambitie: een dorpskern creëren waar iedereen zich welkom voelt! Hoe? Door het ontwerpen en realiseren van een bourgondisch concept met laagdrempelige gerechten en gezellige evenementen. Op 12 februari 2020 heropende Suzanne de Lamme Goedzak.

Chefkok Bert Vereeke ondersteunt Suzanne. Een zeeuwse kok met een hoop ervaring binnen verschillende Zeeuwse bedrijven. Ieder product dat hij verwerkt vind hij interessant en tovert hij graag om tot een smakelijk gerecht. Hij werkt graag samen met Zeeuwse bedrijven, zoals bakkerij Vader, Hoeve Rapenburg, Zeeuws Vis Vlees Huys en W&A Vis. Alle producten worden dagvers ingekocht en bereid. Bert houd ook wel van een praatje, dus leer hem gerust kennen tijdens of na zijn werk!

Ruben, Elise, Lisa-Marie en Giel zijn hét gezicht van ons Friethuis! Zij bakken de lekkerste Zeeuwse verse friet en bijhorende snacks. Zij maken graag een praatje met jou, terwijl ze de friet bruin bakken.

Achter de schermen is Jantien druk met het netjes houden van ons bedrijf en ontmoet je gastvrouw Isabel, de goedlachse Kyra, Myrthe of Kimberley op ons terras of in ons eetcafé.

Hopelijk tot snel in de Lamme Goedzak!
Liefs, Suzanne