Vacature

Per direct hebben wij ruimte voor nieuwe medewerkers frituur

Is 180 graden jou niet te heet en hou jij van het ritselende geluid van krokant gebakken verse friet? We zoeken gastvrije medewerkers die goed kunnen multitasken en ook stressbestendig zijn. Ervaring in dit werk is geen must. Wij leren het jou graag!

Per direct zoeken wij een zelfstandig werkend kok

Ons eetcafé De Lamme Goedzak heeft een kleine keuken, dat gekoppeld staat aan Friethuis Vrouwenpolder. Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die samen met onze chef-kok de lekkerste maaltijden klaar maakt voor ons eetcafé.
Lees hier de gehele vacature:

Per direct zijn wij op zoek naar medewerkers bediening (parttime & fulltime)

Wordt jij, als bedieningsmedewerker, het nieuwe gezicht van de Lamme Goedzak Vrouwenpolder? Ontvang onze gasten in het kleine eetcafe op op 1 van onze terrassen (tuin of straat kant) en leg ze in de watten. Je komt terecht in een jong en gezellig team met veel flexibiliteit en een divers takenpakket.

We zijn op zoek naar zowel fulltime medewerkers als vakantiekrachten/parttime medewerkers

Op zoek naar een weekend-/vakantiebaantje?

Bij ons kun je een leuk salaris verdienen in jouw vrije weekenden en vakanties. Als 15 jarige of ouder kun je ons helpen in de frituur, in de bediening of in de schoonmaak/afwas. Bel Suzanne (06-23034210) of kom even langs om te vragen wat de mogelijkheden zijn!