Feest! 2 jaar de Lamme Goedzak

Een feestje! Wat verlangen we er allemaal naar. Borrelen, drinken, dansen en zingen! Een festival meepakken, een thema-feestje in de kroeg of gewoon ad-hoc omdat het kan (vaak de beste feestjes)!

De Lamme Goedzak geeft 13 feestjes weg, 1 voor iedere maand die we in afgelopen 2 jaar open zijn geweest. Wil jij er 1 winnen? Reageer dan hieronder of op ons facebookbericht op de pagina van de Lamme Goedzak.

Woordje van Suus:
Eigenlijk wil ik niet te veel terug kijken, dat hebben we al zo vaak gedaan. Toch doe je dit automatisch op een dag dat je zaak alweer 2 jaar bestaat! Wat heb ik veel meegemaakt, geleerd en genoten! Wat hebben mijn man Ferry en ik veel moeten doorstaan en wat hebben we veel steun gekregen! 💓 Ik geloof er in dat we hier sterker uit komen en de Lamme nog mooier kan worden met ons super team en in het speciaal chefkok Bert die het niveau omhoog blijft tillen! Deze week is dat maar weer gebleken! Toen ik met Corona thuis in bed lag en de zaak door bleef draaien, dankzij het team. Ik sluit dit tweede jaar in isolatie af (dan is het cirkeltje rond 😉) en ga met alle (super)kracht er tegenaan in jaar 3! 🥳 Liefs Suus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *