9 september | Mosselfeest

9 september staat Vrouwenpolder weer compleet in het teken van het jaarlijkse culinaire en gezellige Mosselfeest!

Tijdens het Mosselfeest staat er op het dorp een grote party tent waar enkele Zeeuwse top koks de heerlijkste Zeeuwse mosselen voor u klaar maken! Er zijn rondom de partytent diverse activiteiten voor jong en oud met onder andere live muziek en een markt. Entree is gratis.

Naast de leuke activiteiten in en rond de tent doen wij ook mee met het mosselfeest en bieden wij een keuzemenu aan en geniet u van een pannetje gekookte mosselen voor €18,- (inclusief verse friet, salade en mayonaise)!

Mosselen

Het mosselseizoen is weer van start gegaan! Wij serveren gekookte mosselen met verse friet, salade en sausjes. De mosselen worden gekookt in witte wijn, blond bier of in bouillon.

Korte break 14 – 18 juni

Vanaf woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni is ons eetcafe gesloten. Wij gaan in deze week uitrusten, om vervolgens de zomer fris in te luiden en met energie het seizoen in te gaan!

Het Friethuis Vrouwenpolder is wel geopend van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni vanaf 17.00 uur.

Braderie Hap 18 t/m 20 mei

Tijdens de Vrouwenpolderse Dagen, op 18 tot en met 20 mei serveren wij onze Braderie-Happen! Schuif gezellig aan tafel, binnen of op het terras en geniet van één van deze heerlijke maaltijden. Reserveren is op 18 mei niet mogelijk.

Vrouwenpolderse Dagen 2023

3 dagen lang plezier in de dorpskern van Vrouwenpolder >> 18 tot en met 21 mei 2023.

Vrouwenpolder viert De Vrouwenpolderse Dagen, die traditioneel het begin van het seizoen inluiden. In het dorp wordt een braderie gehouden, en is er allerlei vermaak voor jong en oud. ’s Middags en ’s avonds is er live muziek in de feesttent.

Onze terrassen zijn geopend waar je van drankjes, hapjes, heerlijke braderie-happen of onze bekende gerechten kunt genieten! Reserveren op deze dagen is niet mogelijk.

Jarig! 3 jaar!

13 februari zijn wij exact 3 jaar geopend! Dat vieren wij graag met jou!

16 t/m 26 februari kun je bij ons genieten van een 3-gangen feestmenu voor €35,-

Zaterdag 18 februari geven wij een feestje en iedereen is uitgenodigd! De eerste 20 liter bier is van het huis en je doet automatisch mee met een te gekke verloting!