Uit eten op Valentijnsdag

Kom 14 februari gezellig met jouw lief eten in de Lamme Goedzak. Voor €65,- eten jullie samen dit 3-gangen menu met een aperitief van het huis. Reserveer jullie tafeltje eenvoudig door te bellen naar 0118-591417 of linksonder op deze website.

Happy Newyear!

Namens het gehele team wens ik u een mooi, gezond en liefdevol 2024! Voor mij biedt dit nieuwe jaar nieuwe kansen om te groeien en bloeien in Vrouwenpolder, om onze gastvrijheid verder te ontwikkelen en leuke evenementen te organiseren. Liefs Suus!


Wij verwelkomen u graag ook in dit nieuwe jaar bij de Lamme Goedzak. Houd onze website of social media in de gaten voor het wisselende menu en activiteiten in en rondom de Lamme Goedzak.

29 december | WinterBBQ GEANNULEERD

Helaas gaat de winterBBQ niet door.
Wij hopen deze in het begin van 2024 plaats te kunnen laten vinden.

Na de kerstdagen toveren wij ons Dorpsdijk-terras om tot een overdekt winterterras en organiseren wij hier 29 december een WinterBBQ! Kom gezellig mee-eten en geniet van heerlijke stukjes vlees en vis van de BBQ. Daarnaast ben je vrij om salades te pakken en ontvang je twee munten voor een drankje!

23 & 24 december | Christmas Shared Dining

Het weekend voor de kerstdagen serveren wij ons Christmas Shared Dining Menu. Een samenstelling van gerechtjes die u samen met uw tafelgezelschap nuttigt. De grootte van het menu kunt u zelf bepalen; van 3 tot 5 gangen.

We hebben deze avonden een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Reserveer eenvoudig online (links onder in deze pagina) of bel: 0118-591417.

16 december | Versmakking

Een ouderwets Walchers spel: Versmakking! Biljarten voor leuke prijzen: wild, zoetigheid en drinken! Iedereen kan en mag meedoen, het is eenvoudig: 

Zaterdag 16 december vanaf 20.30 uur. 

Inleg €3,- per ronde en je doet mee aan dit leuke spel! πŸŽ± Je mag 3 keer een bal stoten op het biljart. De bedoeling is dat de bal van de ene kant tegen de andere kant gestoten wordt en hierna in het puntenbord rolt. De punten onder de 3 ballen zijn uiteindelijk de eindpunten van de deelnemer in 1 ronde. 

Een gezellig biljartspel onder het genot van drankjes en hapjes! 🍻Georganiseerd namens onze biljartvereniging! 

25 november | Sinterklaas & Pietenparty

Zaterdag 25 november komt Sinterklaas op bezoek in Vrouwenpolder! Samen met zijn pieten rijdt hij rond in het dorp, strooit pepernoten en wie weet delen ze cadeautjes uit!

Vanaf 21 uur komen de Pieten en de Sint feesten in de Lamme Goedzak tot in de late uurtjes! Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom voor veel lol, een drankje en een dansje!