Jarig! 3 jaar!

13 februari zijn wij exact 3 jaar geopend! Dat vieren wij graag met jou!

16 t/m 26 februari kun je bij ons genieten van een 3-gangen feestmenu voor €35,-

Zaterdag 18 februari geven wij een feestje en iedereen is uitgenodigd! De eerste 20 liter bier is van het huis en je doet automatisch mee met een te gekke verloting!

Tripadvisor Travelers’ Choice Award

Elk jaar beloont Tripadvisor restaurants die consequent hun toewijding aan fantastische ervaringen hebben bewezen met een Travellers’ Choice Award. Wij stonden in 2021 op de lijst en in 2022 weer! Wij kunnen zeggen dat wij behoren tot de top 10% van restaurants wereldwijd, daar zijn wij super trots op! Met dank aan alle gasten en geschreven reviews!

Mosselen

Ja ze zijn er weer! De bodemcultuur mosselen uit de Zeeuwse wateren.
Wij serveren een pan gekookte mosselen met verse friet of brood, salade en twee sausjes voor €23,-.

Sinds 20 september serveren wij geen mosselen meer.

Nieuwe gerechten op de kaart

Een nieuw seizoen betekend voor ons, nieuwe gerechten! Dit keer een combinatie van een lente & zomer kaart met onder andere frisse salades, onze vertrouwde carpaccio, een wekelijks wisselend visgerecht en creatieve desserts.

Bekijk hier onze nieuwe kaart!

Kom jij onze nieuwe gerechten proberen? Reserveer telefonisch een tafel: 0118-591417

Pasen 2022

Na twee gesloten paasweekenden vanwege lockdown, mogen wij nu ook Pasen vieren in de Lamme Goedzak. Dit doen wij met het introduceren van onze nieuwe menukaart en het uitbreiden van onze openingstijden!

Woensdag: 16.00 – 22.00 uur
Donderdag: 16.00 – 02.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 02.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 02.00 uur
Zondag 1e paasdag: 12.00 – 22.00 uur
Maandag 2e paasdag: 12.00 – 22.00 uur

Feest! 2 jaar de Lamme Goedzak

Een feestje! Wat verlangen we er allemaal naar. Borrelen, drinken, dansen en zingen! Een festival meepakken, een thema-feestje in de kroeg of gewoon ad-hoc omdat het kan (vaak de beste feestjes)!

De Lamme Goedzak geeft 13 feestjes weg, 1 voor iedere maand die we in afgelopen 2 jaar open zijn geweest. Wil jij er 1 winnen? Reageer dan hieronder of op ons facebookbericht op de pagina van de Lamme Goedzak.

Woordje van Suus:
Eigenlijk wil ik niet te veel terug kijken, dat hebben we al zo vaak gedaan. Toch doe je dit automatisch op een dag dat je zaak alweer 2 jaar bestaat! Wat heb ik veel meegemaakt, geleerd en genoten! Wat hebben mijn man Ferry en ik veel moeten doorstaan en wat hebben we veel steun gekregen! 💓 Ik geloof er in dat we hier sterker uit komen en de Lamme nog mooier kan worden met ons super team en in het speciaal chefkok Bert die het niveau omhoog blijft tillen! Deze week is dat maar weer gebleken! Toen ik met Corona thuis in bed lag en de zaak door bleef draaien, dankzij het team. Ik sluit dit tweede jaar in isolatie af (dan is het cirkeltje rond 😉) en ga met alle (super)kracht er tegenaan in jaar 3! 🥳 Liefs Suus